Цей рецепт із серії швидких та смачних. Крім того, не потрібно додатково робити гарнір: досить тушкованих овочів з грибами. А для того, щоб страва була більш дієтичнішою, необхідно перед приготуванням зняти шкіру зі стегенець і не додавати сметану.
Приготування
- Курячі стегенця або ніжки натріть сумішшю гірчиці, солі, перцю та покладіть у холодильник на 2 години.
- Потім витріть гірчицю з ніжок, тому що при обсмажуванні вона сильно горить, та обсмажте ніжки на жирі, постійно перевертаючи (приблизно 10-15 хвилин). Потім викладіть їх з сковорідки.
- Жир з під курки перелийте в чисту сковороду і обсмажте на ньому цибулю, потім порізану моркву і туди ж додайте порізані гриби. Потім залийте все це пивом і тушкуйте приблизно 5 хвилин. В кінці потрібно додати солодкий соус чилі.
- Сметану змішайте з посоленою петрушкою, посоліть, поперчіть за смаком, додайте в овочі з грибами і проваріть 2 хвилини.
- Викладіть на овочі з грибами курячі стегенця, прогрійте 3 хвилини на вогні, потім накрийте кришкою, вимкніть вогонь і дайте постояти 10 хвилин.
- Подавайте на стіл, посипавши зеленою цибулею.