vchaspik-global-message
23:11, 17.01.2022

Салат "Нептун"

Калорійність, кКал:
(на 100 г страви)
0
Час приготування:

Салат "Нептун" з червоною ікрою – елегантна закуска для урочистого прийому. Головні інгредієнти салату – дари моря: креветки, кальмари, сурімі, – тому назва «Нептун» відмінно йому підходить. А червона ікра привносить в цей морський коктейль додатковий шик.

Салат цей надзвичайно ніжний і смачний, але, звичайно, за ціною дорогий. Тому, при бажанні, його можна здешевити, відмовившись від червоної ікри.

Приготування

  • Відваріть яйця; готові яйця залийте холодною водою, щоб зупинити процес готування і остудити, просушіть і очистіть від шкаралупи. Відокремте білок від жовтка (жовток піде на прикрасу).
  • Відваріть креветки і кільця кальмара в злегка підсоленій воді (кальмара головне не переварити, щоб він не вийшов гумовим).
  • Наріжте крабові палички.
  • З'єднайте всі інгредієнти та додайте пару столових ложок майонезу або сметани, ретельно перемішайте. Тепер додайте червону ікру. Посоліть і поперчіть за смаком, але не перестарайтеся, оскільки ікра та майонез можуть дати достатньо солі.

Також цей салат можна оформити по-різному, навіть викласти шарами (див. фото вгорі).

салат Немо салат Немо салат Немо салат Немо салат Немо

Як приготувати салат "Немо", дізнайтеся тут.