Ця страва хоч і називається салатом, але його цілком можна подати в якості вечері.
Цей рецепт здобув популярність у всьому світі завдяки популярності німецької кухні, тому що його батьківщиною вважається саме Німеччина. Практично всі страви з німецької кухні шалено смачні і дуже поживні. Рецепт "Гарячий німецький картопляний салат" досить популярний, тому ви можете знайти в інтернеті безліч різних варіацій його приготування. Це обумовлено в першу чергу тим, в якому саме регіоні його готують. Від цього і сам список інгредієнтів буде різним.
Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати приготувати один з найпопулярніших варіантів його приготування.
- Картоплю поріжте крупно та відваріть в бульйоні або у воді майже до готовності (але не переваріть!).
- Тонко нарізаний бекон обсмажте на сухій пательні з двох сторін та викладіть на паперовий рушник або на тарілку, щоб стік зайвий жир.
- Яйця відваріть та крупно поріжте.
- Наріжте дрібно зелень.
- Зробіть соус, з'єднавши всі його інгредієнти і добре розмішавши.
- Складіть в салатник картоплю, бекон, яйця, перемішайте, заправте соусом та прикрасьте зеленню.