vchaspik-global-message
14:51, 06.04.2021

Гарячий німецький картопляний салат з соусом

Калорійність, кКал:
(на 100 г страви)
0
Час приготування:

Ця страва хоч і називається салатом, але його цілком можна подати в якості вечері.

Цей рецепт здобув популярність у всьому світі завдяки популярності німецької кухні, тому що його батьківщиною вважається саме Німеччина. Практично всі страви з німецької кухні шалено смачні і дуже поживні. Рецепт "Гарячий німецький картопляний салат" досить популярний, тому ви можете знайти в інтернеті безліч різних варіацій його приготування. Це обумовлено в першу чергу тим, в якому саме регіоні його готують. Від цього і сам список інгредієнтів буде різним.

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати приготувати один з найпопулярніших варіантів його приготування.

  • Картоплю поріжте крупно та відваріть в бульйоні або у воді майже до готовності (але не переваріть!).
  • Тонко нарізаний бекон обсмажте на сухій пательні  з двох сторін та викладіть на паперовий рушник або на тарілку, щоб стік зайвий жир.
  • Яйця відваріть та крупно поріжте.
  • Наріжте дрібно зелень.
  • Зробіть соус, з'єднавши всі його інгредієнти і добре розмішавши.
  • Складіть в салатник картоплю, бекон, яйця, перемішайте, заправте соусом та прикрасьте зеленню.

горячий картофельный салат горячий картофельный салат горячий картофельный салат горячий картофельный салат горячий картофельный салат горячий картофельный салат ​​​​​​​горячий картофельный салат