Цей неймовірно барвистий, дуже смачний тортик з фруктів і фруктових коржів у вигляді серця, з додаванням шоколадно-вершкового крему надихне будь-кого. Це романтичне, просте у приготуванні блюдо можна піднести як подарунок мамі, коханій подрузі, а також до Дня святого Валентина.
Своє приготування ми почнемо з коржів, з додаванням ягід. У посуд для приготування відправляємо яйця, до них додаємо сіль і починаємо збивати. Через пару хвилин в процесі збивання поступово додаємо цукор. В окремому посуді з'єднуємо борошно з розпушувачем і гарненько розмішуємо. У чашу зі збитими яйцями відправляємо розм'якшене вершкове масло, йогурт та ягоди. У нашому випадку це червона смородина у замороженому вигляді. Трохи збиваємо і починаємо додавати борошно. Збиваємо ще пару хвилин - і тісто готове. Повинна вийти густувата консистенція зі шматочками ягід.
Читайте також: Торт «Мокко»
Розподіляти коржі ми будемо за допомогою лопатки, на листі, застеленому пергаментом. З даної кількості тіста повинно вийти 4 коржі. Випікаємо коржі в розігрітій духовці на 170 градусів, до готовності. Даємо охолонути. Майте на увазі, що остиглі коржі стають більш щільними, а гарячі розвалюються. За допомогою паперового сердечка вирізаємо 4 серця з коржів.
Приступаємо до збірки тортика, але для початку приготуємо крем. Вершки з'єднуємо з цукровою пудрою і трохи збиваємо, до них додаємо сир і заздалегідь розтоплений (не гарячий) білий шоколад і все збиваємо. Крем готовий. Коржі трохи просочуємо кавою і наносимо крем (див. фото, відео). І так робимо з усіма коржами.
Читайте також: Домашні цукерки за 5 хвилин
З купленої у магазині мастики робимо трояндочки для прикраси. На виготовлення 3 квітів піде приблизно 5 хвилин. Для початку викладаємо 3 трояндочки, після чого прикрашаємо торт улюбленими фруктами. В кінці доповнюємо фруктову композицію їстівними кондитерськими намистинами і все - наш шедевр готовий. Фантазуйте, експериментуйте на свій смак. Думаємо, що такі ласощі під силу будь-якій господині. Приємного всім чаювання!