vchaspik-global-message
21:10, 27.02.2021

Деруни по-новому: Картопляні рулетики з куркою

Калорійність, кКал:
(на 100 г страви)
0
Час приготування:

Сьогодні пропонуємо смачний рецепт улюблених дерунів по-новому. Картопляні млинці зі соковитою курячою начинкою з повсякденної закуски спокійно можуть перетворитися у святкоу страву. Спробуйте цей чудовий рецепт, і вам захочеться приготувати його знову і знову.

В першу чергу займемося цибулею. Одну цибулину нарізаємо дрібними кубиками (наскільки це можливо), другу - півкільцями якомога тонше. Дрібно нарізану цибулину відправляємо до начинки - курячого фаршу. Цибулину нарізану півкільцями гарненько мнемо, щоб цибуляні слайси стали соковитими і м'якими. Очищену і добре вимиту картоплю натираємо на самій дрібній тертці (для дерунів) в миску з цибулею. Повинна вийти суміш у вигляді пюре.

Якщо ви не любитель цибулі, тоді її можна перетерти разом з картоплею на тій самій дрібній тертці. Картопляну суміш солимо і перчимо до смаку. Збиваємо яйце, додаємо в нього 1 ложку сметани і все ще раз перемішуємо. Картоплю з'єднуємо з яєчною сумішшю і в процесі перемішування поступово вводимо борошно. Виходить пісне картопляне тісто.

Читайте також: ]]>Картопляні млинці з начинкою на сніданок]]>

Приступаємо до смаження картопляних млинців. На заздалегідь розігріту сковороду з рослинним маслом викладаємо 1 ополоник тіста і за допомогою ложки розподіляємо його по всій поверхні сковороди. Обсмажуємо млинці з обох боків до золотистої скоринки. Буває так, що млинці погано перевертаються, рвуться - не лякайтеся, просто додайте в тісто ще пару ложок борошна. Млинці пережарили, тепер переходимо до начинки.

Фарш підсолюємо, відправляємо до нього дрібно нарізану цибулю, зелень і все перемішуємо. Ложку фаршу розподіляємо по всій поверхні млинчика тонким шаром, звертаємо його рулетиком і укладаємо в застелений фольгою лист. І так один за одним. Накриваємо блюдо фольгою і відправляємо в духовку, розігріту на 180 градусів випікатися, приблизно 30-35 хвилин. За 10 хвилин до готовності змащуємо рулетики сметаною і посипаємо тертим сиром.

Читайте також: ]]>Чебуреки з кабачків - пальчики оближеш]]>

Млинці виходять зовсім не жирними, так як доготовляються у духовці, але за допомогою начинки виходять соковитими і ніжними. Спробуйте приготувати це чудове блюдо, і вам обов'язково захочеться поласувати ними ще не один раз. Приємного всім апетиту!