У цьому рулетику немає м'яса – а є начинка зі свіжої капусти і яєць. Тому він прекрасно підійде і для пісного меню, а також для тих, хто стежить за своєю фігурою.
Традиційні Картопляні запіканки з м'ясом дуже смачні, але, на жаль, важкуваті. Вони незамінні взимку, в морози, коли організм так і вимагає: «холодно... палива давай». З настанням весни хочеться чогось легшого...
Сьогодні ми пропонуємо вам полегшений варіант картопляного рулету. З капустяною начинкою він такий ніжний, легкий, навіть повітряний ніби…
Приготування
- Картоплю відваріть в підсоленій воді, розімніть як на пюре і дайте охолонути.
- Потім змішайте його з сирими яйцями. Цибулю дрібно наріжте та обсмажте на олії.
- Варені яйця дрібно нарубати.
- Капусту наріжте та прогрійте до м'якості (в духовці, мікрохвильовці або в каструлі з товстим дном на вогні).
- Змішайте яйця, капусту, цибулю, рубаний кріп, посоліть, поперчіть.
- Картопляну масу викладіть на харчову плівку шаром в 2 см у формі прямокутника. На його середину викладіть начинку та поверніть рулет, поступово видаляючи плівку.
- Готовий рулет перекладаємо на деко – за допомогою тієї ж фольги або плівки, на якій згортали рулет. Зверху змастіть рослинним маслом (або розтопленим вершковим) й посипте сухариками панірувальними.
- Запікати при температурі 180 – 200 градусів до зарум'янювання – близько півгодини. Гарнірувати при подачі можна зеленню і свіжими овочами.
Вуаля: леко, просто і найголовніше – смачно!
Приємного апетиту!