Десерт можна подати й у вигляді канапе, які будуть цікаві і дорослим, і дітям.
Солодкі канапки на шпажках – яскрава, оригінальна закуска на святковий стіл. При невеликих витратах часу можна легко створити апетитні, привабливі частування. Прості рецепти допоможуть цікаво оформити подачу святкових страв. Незвичайні "канапушки" з солодощами, фруктами та ягодами прикрасять як традиційний новорічний стіл, так і фуршет.
Корисна, легка закуска сподобається юним і дорослим ласунам. Вона не містить цукру, тому підійде тим, хто стежить за фігурою. Фруктові канапе-простий в приготуванні десерт для дитячого святкового меню.
Канапки «Экзотика»
Інгредієнти:
- консервований ананас,
- банан,
- персик.
На шматочок персика покладіть шматочок банана та за допомогою шпажки закріпіть половинку ананасового кільця, як на верхньому фото. Канапки готові.
Канапки з фруктів «Веселка»
Інгредієнти:
- мандарин;
- свіжа полуниця;
- виноград (білого і чорного сортів);
- консервований ананас.
Фрукти промийте, підсушіть паперовим рушником. Очистіть, розламайте на часточки мандарини. У полуничних ягід і винограду видаліть плодоніжки. Ананаси викладіть з банки в друшляк для стікання сиропу, розріжте на кубики. Фрукти нанизайте на шпажки в наступному порядку: полуниця, мандарин, ананас, білий і чорний виноград. Розкладіть десерт на тарілках у формі веселки.