vchaspik-global-message
11:43, 11.02.2021

День всіх закоханих: рецепти ласощів, які не потребують великих труднощів

Калорійність, кКал:
(на 100 г страви)
0
Час приготування:

День святого Валентина — це прекрасна можливість добре провести час зі своєю другою половинкою. Деякі пари ходять в кіно, ресторани або планують інші розваги. Охочих проявити себе перед коханою людиною можуть похвалитися делікатесами ручної роботи. Але це не обов'язково повинні бути дорогі устриці або складна випічка. Ось кілька пропозицій щодо страв, які не вимагають особливих навичок, але виглядають чудово і мають дійсно смак що вражає.

Сніданок у формі серця

Приготування:

  • Збийте яйця разом з молоком. Додайте сіль на смак.
  • Підсмажте яєчню в хлібі для тостів, вирізавши в ньому серце.
  • Також можна створити форму з продуктів. Наприклад, розріжте уздовж сосиски, не дорізаючи 1,5 см зігніть їх і скріпіть зубочисткою. Вилийте в серце яйце і смажте кілька хвилин.

Романтичний сніданок готовий.

Салати та страви з афродизіаками

Інгредієнти:

  • Авокадо – 2-3 шт.
  • Консервований тунець - 1 банка.
  • Червона цибулина - 1 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Спеції за смаком.

Приготування:

  1. Очистіть авокадо так, щоб шкірка залишилася цілою.
  2. М'якуш полийте лимонним соком, щоб вона зберегла свій гарний яскраво зелений колір, і розімніть виделкою до стану пюре.
  3. Наріжте дрібно цибулю і змішайте з авокадо.
  4. Додайте в пюре тунець і приправте спеціями.
  5. Викладіть все в "мішечок" зі шкірки авокадо і подавайте до столу.

Безе

Інгредієнти:

  • Яєчні білки-4 штуки.
  • Сахар – 1 стакан.
  • Крохмаль - 1/2 склянки.
  • Лимонна кислота.

Приготування:

  1. Білки збийте зі склянкою цукру і лимонною кислотою до білої стійкої піни за допомогою міксера.
  2. Додайте крохмаль і продовжуйте збивати.
  3. На папері для випічки намалюйте сердечка, викладіть піну з білків і відправляйте в розігріту до 100°C духовку.
  4. Випікайте безе приблизно 1,5-2 години.
  5. Прикрасьте десерт фруктами.

Є багато смачних страв, які ідеально підійдуть на День святого Валентина. Приправляйте їх на свій смак, використовуючи вишукані та оригінальні спеції та аксесуари. Також подбайте про те, щоб правильно подати страви з меню Дня святого Валентина, прикрашаючи їх романтичними мотивами.