Насправді це паштет з яєць. Хоча, може комусь до смаку він і нагадає паштет з печінки. Але в будь-якому випадку, це готується дуже швидко, смачно і на яйця зовсім не схоже. До того ж цей паштет - ідеальний для сніданку, особливо якщо його приготувати з вечора.
Страви з яєць мають масу позитивних властивостей. Вони поживні, швидко готуються. Яйця відмінно поєднуються практично з усіма продуктами, мають нейтральний смак, дозволяють кулінару проявити свою фантазію. Рецепти приготування страв з яєць можна підібрати для будь-яких типів страв і прийомів їжі. На сніданок, обід і вечерю, для урочистого застілля і швидкого перекусу, смачні страви з яєць завжди будуть доречні.
Паштет – всього лише одна з безлічі варіацій страв з яєць, зате яке! Спробуйте пригостити своїх знайомих таким паштетом – ніколи не здогадаються, з чого він складається!
Приготування
- Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії до золотистого кольору.
- Потім складіть в блендер смажену цибулю, яйця, горіхи і подрібніть все на високій швидкості до однорідної маси.
- Перекладіть її в миску, посоліть, поперчіть за смаком, перемішайте і перед подачею охолодіть.
- Подавати на тостах, крекерах або просто на свіжому хлібі.
При подрібненні в блендері потрібно додати 1-2 ст.л. бульйону або кип'яченої води. Можна додати будь-яку зелень за смаком, а також часник, якщо паштет виступає в ролі закуски.