vchaspik-global-message

Повідомлення про стан

  • user_login_block
    • ... (Array, 18 elements)
    • Krumo version 0.2.1a
      | http://krumo.sourceforge.net
      Called from /home/vchaspik/public_html/sites/all/modules/_custom/sy_select_tags/sy_select_tags.module, line 9  
14:38, 28.02.2021

Кабачки в паніровці

Калорійність, кКал:
(на 100 г страви)
0
Час приготування:

Якщо вам набридли просто смажені кабачки, спробуйте приготувати кабачки в паніровці. Блюдо хоч і просте, але смачне. Як панірування найчастіше використовують панірувальні сухарі. Нерідко для різноманітності смаку до неї додають сир або кукурудзяну муку. Смажені кабачки в панірувальних сухарях виходять хрусткими і одночасно з тим соковитими.

Що стосується способу нарізки кабачків, то їх можна нарізати не тільки кружечками, як для смаження, але і брусочками. Палички з кабачків в паніровці виглядають навіть більш апетитно.

На цьому відмінності рецептів цієї закуски не закінчується. Цікаво те, що посмажити кабачки в паніровці можна не тільки на сковороді, але і в духовці.

У такому способі приготування теж є свої нюанси і тонкощі. Сьогодні ми пропонуємо вам покроковий рецепт приготування кабачків в паніровці на сковороді. Для приготування цієї закуски бажано використовувати молоденькі кабачки.

Процес приготування

  • Кабачки нарізати кружальцями або брусочками товщиною 2-3 см, скласти у велику чашку, присолити і залишити на 10-15 хвилин, щоб стали м'якше і ніжніше або просто залишити на годину без солі.
  • Борошно змішати з сухарями, тертим сиром і дрібно нарізаною зеленню.
  • Білки збити вінчиком.
  • Кабачки занурюємо в яйце, потім в паніровку, викладаємо на деко і запікаємо в духовці хвилин 7-10 при температурі 220 градусів.
  • Можна змішати тільки сухарі з сиром і зеленню й вмочати кабачки спочатку в борошно, потім у білок, а потім у сухарі.