Якщо вам набридли просто смажені кабачки, спробуйте приготувати кабачки в паніровці. Блюдо хоч і просте, але смачне. Як панірування найчастіше використовують панірувальні сухарі. Нерідко для різноманітності смаку до неї додають сир або кукурудзяну муку. Смажені кабачки в панірувальних сухарях виходять хрусткими і одночасно з тим соковитими.
Що стосується способу нарізки кабачків, то їх можна нарізати не тільки кружечками, як для смаження, але і брусочками. Палички з кабачків в паніровці виглядають навіть більш апетитно.
На цьому відмінності рецептів цієї закуски не закінчується. Цікаво те, що посмажити кабачки в паніровці можна не тільки на сковороді, але і в духовці.
У такому способі приготування теж є свої нюанси і тонкощі. Сьогодні ми пропонуємо вам покроковий рецепт приготування кабачків в паніровці на сковороді. Для приготування цієї закуски бажано використовувати молоденькі кабачки.
Процес приготування
- Кабачки нарізати кружальцями або брусочками товщиною 2-3 см, скласти у велику чашку, присолити і залишити на 10-15 хвилин, щоб стали м'якше і ніжніше або просто залишити на годину без солі.
- Борошно змішати з сухарями, тертим сиром і дрібно нарізаною зеленню.
- Білки збити вінчиком.
- Кабачки занурюємо в яйце, потім в паніровку, викладаємо на деко і запікаємо в духовці хвилин 7-10 при температурі 220 градусів.
- Можна змішати тільки сухарі з сиром і зеленню й вмочати кабачки спочатку в борошно, потім у білок, а потім у сухарі.