vchaspik-global-message
18:46, 31.01.2021

"Шоколадна ковбаса"

Калорійність, кКал:
(на 100 г страви)
0
Час приготування:

Головна перевага цього десерту в тому, що готується він дуже швидко і не вимагає випікання, але найбільш смачним стає через добу.

Солодка ковбаска-ласощі, знайоме багатьом з дитинства. В недалекому минулому не було ніяких "марсів" і "снікерсів", ось наші мами і бабусі фантазували, чим би підсолодити своїм домашнім життя. Така ковбаска і зараз потішить вас і ваших діточок.

Готується ковбаска швидко і досить просто. Якщо її приготувати заздалегідь, вона відмінно буде зберігатись в морозильній камері. Цей рецепт буде дуже актуальним в насичені передсвятковими клопотами дні. У потрібний момент ви швидко зможете прикрасити цим нескладним десертом новорічний або будь-який інший святковий стіл та потішити своїх близьких або несподіваних гостей.

Процес приготування "ковбаски"

Печиво потрібно подрібнити в глибокому посуді і додати до нього варене згущене молоко, м'яке вершкове масло, горіхи, какао і ретельно все перемішати. За бажанням можна додати подріблені горішки.

Фольгу розстеліть на столі, викладіть на неї шоколадну масу і поверніть, надавши суміші форму ковбаски. Потім її необхідно прибрати в морозилку на 2 години.

При подачі розріжте на порційні шматки.

шоколадная колбаса