Головна перевага цього десерту в тому, що готується він дуже швидко і не вимагає випікання, але найбільш смачним стає через добу.
Солодка ковбаска-ласощі, знайоме багатьом з дитинства. В недалекому минулому не було ніяких "марсів" і "снікерсів", ось наші мами і бабусі фантазували, чим би підсолодити своїм домашнім життя. Така ковбаска і зараз потішить вас і ваших діточок.
Готується ковбаска швидко і досить просто. Якщо її приготувати заздалегідь, вона відмінно буде зберігатись в морозильній камері. Цей рецепт буде дуже актуальним в насичені передсвятковими клопотами дні. У потрібний момент ви швидко зможете прикрасити цим нескладним десертом новорічний або будь-який інший святковий стіл та потішити своїх близьких або несподіваних гостей.
Процес приготування "ковбаски"
Печиво потрібно подрібнити в глибокому посуді і додати до нього варене згущене молоко, м'яке вершкове масло, горіхи, какао і ретельно все перемішати. За бажанням можна додати подріблені горішки.
Фольгу розстеліть на столі, викладіть на неї шоколадну масу і поверніть, надавши суміші форму ковбаски. Потім її необхідно прибрати в морозилку на 2 години.
При подачі розріжте на порційні шматки.