vchaspik-global-message
11:27, 19.10.2021

Як приготувати слойки з готового листкового тіста

Калорійність, кКал:
(на 100 г страви)
0
Час приготування:

Листкове тісто - одне з найбільш універсальних видів тіста. Ідеально підходить для приготування круасанів, рулетів, хачапурі та т.д. з нього можна зробити кошик для ягід або салату, коржі для улюбленого "Наполеона". Чудові хрусткі слойки з сиром і сиром - простий, але дуже смачний десерт до чаю.

Готувати слойки з листкового тіста з сиром дуже просто і швидко, а на виході отримуємо хрустку солодку скоринку, ніжну начинку і ванільний сир в начинці.

Дуже важливо вибрати для начинки якісний сир, який не "пливе" при додаванні цукру, і тоді ваші старання будуть винагороджені.

Читайте також: ]]>Конвертики з листкового тіста з куркою і грибами]]>

Солодкі слойки з сиром

Інгредієнти:

  • листкове тісто - 1 упаковка
  • сир або сир - 400 гр
  • яйце - 1 шт
  • цукор - 200 гр
  • ванілін - 1 ч. л.
  • цукрова пудра
  • ізюм або цукати

Спосіб приготування:

Яйце розділіть на дві частини. Одну частину додати в сир, додати туди цукор і ванілін. Кількість цукру довільне, до свого смаку, адже сир буває різний. Начинка повинна вийти досить солодкою. За бажанням в сир також можна додати родзинки або цукати.

Якісний сир змішується з цукром, яйцем і не стікає, зберігає форму. Працювати з ним одне задоволення.

Листкове тісто розморозити, розділити на 2 частини. Сформуйте рівний прямокутний шар.

Викладіть тісто в стовпчик вузькою стороною вгору. Зробіть паралельні надрізи з обох сторін, не чіпаючи центр. Помістіть сирну начинку в центр і заправте торці тесту всередину.

Заплести акуратну косу. Те ж саме проробляємо з другим коржем. Або зробіть одну велику.
Перекладіть листкового тіста з сиром на лист для випічки, змастіть зверху яйцем, що залишився.
Випікати при 180 градусах приблизно 20-30 хвилин.

Сирне листкове тісто готове. Це справжнє захоплення!

Читайте також: ]]>Рецепт приготування солоного тіста для ліплення]]>

Солоні слойки з сиром і кропом

Варіант солоної слойки з сиром можна приготувати в духовці або обсмажити на сковороді в маслі.

Інгредієнти:

  • листкове тісто;
  • 0,35 кг сиру;
  • 5 гілочок кропу;
  • кухонна сіль;
  • яйце;
  • часник і перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  • Перемішати сир з сіллю, додати в начинку білок, подрібнений кріп. В сирну масу можна видавити трохи часнику, чорний перець. На смак буде цікавіше.
  • Розкатати тісто, нарізати квадратами по 8-10 сантиметрів. Кількість штук має бути рівним.
  • Викладіть начинку.
  • Змастіть порожні краї тіста яйцем і покрийте квадрати з начинкою тестом. Защепите по краях вилочкою або руками.
  • Такі слойки можна випікати в духовці або обсмажити з двох сторін на розпеченому маслі.