Салат з яловичиною - прекрасна альтернатива "Олів'є". Він прикрасить будь-який святковий стіл і урізноманітнює давно відоме меню.
Приготувати салат досить просто. До його складу входять свіжі овочі і підсмажена яловичина. Ці компоненти разом утворюють неймовірну гармонію смаків і кольорів, передає Час Пік.
Інгредієнти:
- Яловичина - 200 г;
- Свіжі огірки - 1 шт;
- Помідори "черрі" - 6 шт;
- Цибуля - 1/2 шт;
- Листя салату - пучок;
- Лимон - за смаком;
- Сіль, перець чорний, чебрець сухий мелений - за смаком;
- Соняшникова олія - 1-2 ст. л.
Чистимо часник і подрібнюємо його будь-яким зручним для вас способом. Тепер в окрему тарілку кладемо порізану однаковими шматочками яловичину. Висипаємо сюди подрібнений часник, масло і спеції. Маринуємо м'ясо 30 хвилин. Після закінчення часу м'ясо обсмажуємо.
Чистимо цибулю і нарізаємо її тонкими кільцями. Поливаємо її лимонним соком, додаємо трохи солі і перцю, а також рослинне масло.
Листя салату рвемо руками і викладаємо в тарілку. На листя салату викладаємо огірки, нарізані соломкою.
Тепер миємо й чистимо від насіння солодкий перець. Нарізаємо його соломкою, а потім кладемо в салатник. Далі підсмажуємо на соняшниковій олії шматочки яловичини. Викладаємо їх на салат.
Помідори черрі моємо, вирізаємо з них плодоніжки і розрізаємо кожен плід на чотири шматочки. Прикрашаємо ними наш салат.
На завершальному етапі на салат викладаємо подрібнену цибулю. Приємного апетиту!