Томати та різноманітні сири – це продукти, які дуже гармонійно поєднуються. Варто спробувати приготувати просту страву, в якій смак помідорів та бринзи розкривається по-особливому.
Час Пік перевірив: навіть той, хто терпіти не може бринзу, уплітатиме це частування за обидві щоки.
Для приготування знадобиться:
- 4-5 помідорів
- 1 цибулина
- 100 г бринзи
- рослинна олія
- сіль
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і злегка обсмажуємо на сковороді, щоб вона стала м'якою і прозорою.
Форму для запікання змащуємо олією. Ріжемо помідори тонкими кружальцями і половину викладаємо у форму, трохи підсолюємо. Бринзу нарізаємо тонкими скибочками та викладаємо зверху на помідори. Наступний шар – обсмажена цибуля. Останніми викладаємо решту помідорів, солимо.
Розігріваємо духовку до 190 градусів і запікаємо нашу страву 30 хвилин, можливо довше: потрібно стежити, щоб верхній шар помідорів підсох і трохи засмажився.
Читайте також:
Секрети ідеального олів'є: який незвичайний інгредієнт зробить салат нереально ніжним
Домашні пельмені: проста маніпуляція з начинкою, завдяки якій смак стане особливим